Kozarec Mythos BELA ROŽA ŽIVLJENJA


Kozarec Mythos za revitalizacijo vode je narejen iz debelejšega stekla, zato je zelo trpežen.

BELA roža življenja revitalizirano vodo dodatno oplemeniti – odpira širino zaznavanja, da smo odprti do novih priložnosti in znamo prisluhniti nasvetom. Tako kot pri vseh izdelkih Nature’s Design je tudi pri kozarcih Mythos oblika zasnovana po matematičnih razmerjih zlatega reza, ki jih najdemo povsod v naravi. Kozarec je primeren za vsakodnevno uporabo, tudi za otroke in starejše. So zelo praktični,

10,90

Količina

Znamka

Šifra: 2044 Kategoriji: ,

Opis

Kozarec Mythos za revitalizacijo vode je narejen iz debelejšega stekla, zato je zelo trpežen.

BELA roža življenja revitalizirano vodo dodatno oplemeniti – odpira širino zaznavanja, da smo odprti do novih priložnosti in znamo prisluhniti nasvetom. Tako kot pri vseh izdelkih Nature’s Design je tudi pri kozarcih Mythos oblika zasnovana po matematičnih razmerjih zlatega reza, ki jih najdemo povsod v naravi. Kozarec je primeren za vsakodnevno uporabo, tudi za otroke in starejše. So zelo praktični, saj jih ni mogoče prevrniti.

Mythos kozarci imajo volumen 2,5 decilitra in so iz debelejšega stekla.

Kozarci za strukturirano vodo Nature’s Design
Kozarci švicarske blagovne znamke Nature’s Design za strukturirano vodo so zelo priljubljeni že v več kot 30 državah sveta. Nič čudnega, saj je ponudba kozarcev za strukturirano vodo tako bogata, da vsak najde enega ali dva (ali cel set) zase, pa še veliko za darila.

S fotografijami kristalov vode, ki so prikazani ob vsakem kozarcu, je dokazano, da se struktura vode v kozarcih resnično spremeni. Fotografije so posnete v laboratoriju v Švici s tehniko japonskega znanstvenika dr. Masaru Emota.

Kozarci za strukturiranje vode so tudi krasno in uporabno darilo!

Po izkušnjah strank lahko zatrdimo, da bodo kozarca za strukturirano vodo vsi veseli. Poznate koga, ki pije dovolj vode? Če bo imel ob sebi tak kozarec, se bo stanje gotovo spremenilo. Iz kozarca za strukturirano vodo vsak rad pije vodo, saj občuti, da voda iz pipe postane mehkega in nežnega okusa, kot studenčnica.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Uporaba

V kozarec natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kozarec Mythos BELA ROŽA ŽIVLJENJA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.