Bio kokosov sladkor


Ekološki kokosov sladkor

Sladkor iz kokosovega cveta je zelo topen in se lahko uporablja 1:1 kot rjavi sladkor ali trsni sladkor.

Idealno za kuhanje, peko in sladkanje – toplo ali hladno. Za sladice, kot so pecivo, palačinke, vaflji, napitki, koktajli in še veliko več.

Kokosov sladkor je dolgodelujoč vir energije za ves dan. Od enostavnih sladkorjev se loči po tem, da ne povzroča nenadnega povečanja ali primanjkljaja energije v telesu.

7,49

Količina

Znamka

Šifra: 11532 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ekološki kokosov sladkor

Sladkor iz kokosovega cveta je zelo topen in se lahko uporablja 1:1 kot rjavi sladkor ali trsni sladkor.

Idealno za kuhanje, peko in sladkanje – toplo ali hladno. Za sladice, kot so pecivo, palačinke, vaflji, napitki, koktajli in še veliko več.

Kokosov sladkor je dolgodelujoč vir energije za ves dan. Od enostavnih sladkorjev se loči po tem, da ne povzroča nenadnega povečanja ali primanjkljaja energije v telesu. Njegov največji plus je zelo nizek glikemični indeks, GI 35. Bogat je z encimi, ocetno kislino, naravnim kvasom, aminokislinami, vitamini in minerali (magnezij, cink, fosfor, kalcij).

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: 100% sladkor iz kokosovih cvetov iz kontrolirane ekološke pridelave.

Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1597KJ/376kcal, maščoba 0,1g (od tega nasičene 0,1g), ogljikovi hidrati 91,9g (od tega sladkorji 86,6g), vlaknine 2,2g, beljakovine 1,2g, sol 0,5g, kalij 1330mg (66,5% dnevno priporočene doze).

Poreklo: Indonezija, pakirano: Avstrija.

Kontrola: AT-BIO-301, kmetijstvo Indonezije.

Proizvajalec: Gerhard Wagner Gmbh, Avstrija.

Uporaba

Sladkor iz kokosovega cveta je zelo topen in se lahko uporablja 1:1 kot rjavi sladkor ali trsni sladkor.

Idealno za kuhanje, peko in sladkanje – toplo ali hladno. Za sladice, kot so pecivo, palačinke, vaflji, napitki, koktajli in še veliko več.

Uporabno najmanj do: datuma na embalaži. Hraniti na suhem in dobro zaprto.