Bio RIŽEV KIS Genmai Su


Japonski naravno fermentiran fin rižev kis

Ekološki rižev kis zori v lončenih posodah po metodi, ki je stara več kot 1000 let.

Rižev kis – Genmai Su se uporablja za suši ter v vseh mogočih receptih ~ za solatne prelive, marinade, pomake, namaze,…

Daje blago kislo noto, zelo lepo pa tudi poudari okus jedem iz leče in fižola.

 

 

4,99

Količina

Znamka

Šifra: 10838 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Japonski naravno fermentiran fin rižev kis

Ekološki rižev kis zori v lončenih posodah po metodi, ki je stara več kot 1000 let.

Rižev kis – Genmai Su se uporablja za suši ter v vseh mogočih receptih ~ za solatne prelive, marinade, pomake, namaze,…

Daje blago kislo noto, zelo lepo pa tudi poudari okus jedem iz leče in fižola.

 

 

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: voda, neoluščen riž * (22%), Aspergillus oryzae.

*=preverjeno EKOloško pridelano.

Prehranske vrednosti za 100ml: energijska vrednost 79KJ/18kcal, maščobe <0,5g, od tega nasičene <0,1g, ogljikovi hidrati <0,5g, od tega sladkorji <0,5g, beljakovine 0,7g, sol 0,02g.

Proizvajalec: Arche, Nemčija

Kontrola: DE-ÖKO-007

Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).

Uporaba

Za suši ter ostale jedi: solate, marinade, pomake, namaze,…